Forsiden Nyheder Om Sektion 63 Denne sæson Tidligere sæsoner Nye medlemmer Brevduer til kapflyvning
MENU
Studiekreds

Nye medlemmer

Så lykkes det igen at få et nyt juniormedlem i gang med brevduesporten, ved hjælp af aktivitetsudvalget i sektion 63. Hjælpen har bestået af at aktivitetsudvalget har leveret et færdigt begynderslag hos Thies Lassen, som samtidig blev medlem af 025 ”Hjørring”
 
På billedet ser vi en stolt Thies modtage sine første unger fra N.P.Aggerholm, som er med i pr. udvalget i Ddb. Desuden har Thies fået unger fra et par lokale slag i Hjørring.
 
    Mvh.Brian Andersen
----------------------------------------------------------------------------------------
Så lykkedes det at få et helt nyt junior medlem i gang med Brevduesporten med hjælp fra Aktivitetsudvalget. Hjælpen har bestået i at Aktivitetsudvalget har dækket udgifterne til at bygge 2 små ” begynderslag ”. Selve opbygningen af slagene har foregået i Hjørring, hvor bla. Knud Madsen, Kristian Elmer, Kaj Rasmussen. Jens Chr. Eriksen, Herluf Nielsen, Villy Jensen og Ingolf Andersen m.f har lagt en del timer i projektet.
 
Ivan Nexø fra Nibe havde hørt, at der måske var en interesseret ung mand, og efter at Ivan havde kontaktet vedkommende og forældrene, blev de enige om at starte op med et slag. Ivan transportere slaget til Nibe, og kort efter kom der også duer til slaget.
 
På billederne ses Dennis K. Pedersen, som vores nye medlem i Løgstør Brevdueforening hedder. Dennis er 13 år, og er allerede sammen med den øvrige familie meget interesseret i sporten, og som det ses på billedet til venstre er Dennises lillesøster også interesseret.
Ivan hjælper, Dennis med gode råd og vejledning. Slaget befolkes i øjeblikket af 14 duer. Vi ønsker Dennis og familien alt mulig held med sporten og håber de får mange positive oplevelser med duerne fremover
 
Et tilsvarende slag er sat op i Fun Parken i Hirtshals. En park der hver dag besøges af mange børn. Vi håber senere at kunne bringe nogle billeder og omtale herfra.
 
Er der andre som kunne tænke sig at opleve brevduesporten, er de meget velkommen til at kontakte en forening i lokalområdet.
 
Med venlig hilsen
 
Aktivitetsudvalget

© www.sektion63.dk