Forsiden Nyheder Om Sektion 63 Denne sæson Tidligere sæsoner PR brochure
MENU
Løsladerens ord
Løsladelses tidspunkt
Forløblig resultater
Kapflyvningsplan med resultater
Sæsonens mesterskaber
Mesterskabsregler
Reglement / Erindringsregler
Diverse dokumenter til download

Løsladerens ord

Uge 31

Jeg forventer at starte slip med de gamle, mellem kl.6,20 og 7,00 og unger 20-30 min senere i morgen fra Haderslev. Der skulle i morgen formiddag være fint flyvevejr. Jeg vil gerne sige tak jer alle for en positiv måde at være på for jeg har selvfølgelig manglet Finn Nielsen 189 både som ven og medløslader. Det er en af de sværeste sæsoner jeg har haft som løslader jeg har været løslader i 22 år så det er dejligt at se at de fleste har deres unger her efter 3 uger.

 

GOD VIND til jer. Peter

 

 

Uge 30

Jeg forventer at slippe gamle kl. 06,30 og unger 06,50 som vejrudsigterne ser ud lige nu, men kan selvfølgelig ikke se det før i morgen. Solen skulle være fremme på det tidsrum i Haderslev.

mvh. Peter

Uge 29

Jeg forventer ikke slip før kl. 8-9 da der skulle være tåge mellem Horsens, Aalborg og Skive og dermed en høj Luftfugtighed. Samlet slip med de gamle derefter unger fra sektion 54 og til sidst unger fra sektion 63.

mvh Peter

Uge 28

Jeg forventer at start slip mellem KL 7,00, og kl. 8,00 Vi har 4 slip fra Brædstrup og sektion 63's gamle først og 15 min efter sektion 54's gamle. 15 min efter sektion 63 unger og efter 30 min sektion 54's unger. Varmen skulle ikke blive et problem da max.temp.er 23 g i morgen.
mvh Peter

Uge 27

Update

 

De sidste vejrudsigter jeg har kikket på, er mere positive end i middags. Vi kan måske starte slip midt formiddag for sektion 54 og nogle timer senere sektion 63. Så i må holde godt øje på DdB’s hjemmeside for sliptider. Vejrudsigterne er meget ustabile og har været det i 10 dage og som jeg kan se vil de værre det ind i næste uge også.

 

 

 

 

 

God vind Peter L

 

 

 

 

 

Pu Ha. Jeg vil give et bud på løsladelses tidspunkt i aften efter kl. 19,00. Pga at vejrudsigterne skifter ca. hver anden time. Alle aftaler er på plads sådan vi kan flyve med gamie duer fra Vamdrup imorgen.

mvh Peter

 

 

 

 

 

 

 

 

Uge 26

Jeg tør ikke sætte et løsladelsestidspunkt på i dag. Vejrudsigterne skifter ca. hver anden time. I må holde godt øje med DdB’s hjemmeside i morgen. I dag KL 13,15 ligner det slip fra ca. kl.11,00.
mvh Peter

Uge 25

Jeg forventer at starte slip kl .07,00 først sektion 54 og sektion 63  1/2 time efter. Der bør ikke være slip vi skal tage hensyn til i morgen.
mvh Peter.

Uge 24

Jeg forventer at starte slip i Åbenrå i morgen mellem kl. 6,00 og 7,00 jeg vil gerne have afsluttet flyvningerne til middag, da der er chance for torden over middag. Der skulle efter vejrudsigterne ikke blive så varmt i Jylland nat skal vi have en koldfront igennem Jylland og det giver normalt klar og godt vejr.
Mvh Peter

Uge 23

I aften og nat skal der komme 2 fronter igennem landet og holder prognoserne få vi bagside vejr som altid giver godt flyve vejr, så skulle vi kunne starte slip mellem kl.07,00 og 08,00. I denne uge forventer jeg at slippe sektion 54 først og derefter sektion 63.
God Vind Peter.

Uge 22

Jeg forventer at starte slip ved 6-7 i morgen tidligt. Vi starter med sekt.63 og derefter sektion 54.
Der skulle ikke være ugler i mosen i morgen, vi får en øst til sydøstlig vind.
mvh Peter.
 

Uge 21.

Jeg forventer slip ca.kl. 08,00 Vejret skulle være perfekt men jeg vil gerne vente til vi rammer 10 grader da der forventes nogle tågebanker i morgentimerne.  Sekt.54´s duer slippes først og derefter sekt.63´s duer.

mvh Peter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ps. Tak for den posetive respons i sidste uge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uge 20 Opdateret.

Jeg forventer at vi kan få en god flyvning fra Vamdrup i morgen Mandag med første slip for sektion 63 kl.08,00 og sektion 54 08,20. Da det ser ud til vi får en sydlig vind forventes det at blive en hurtig flyvning.

mvh Peter Liljendal

Uge 20

Kære venner.
Det er godt nok en hård sæson at få startet op på "almindelig" og nem vis!
Selvom alle sæsoner giver udfordringer for løsladerne, havde vi ikke ønsket at de største udfordringer skulle komme de første weekender.
I sidste weekend viste vejret sig fra sin værste side af - og de flyvninger som blev afholdt længere syd på blev også nogle hårde flyvninger. Jeg er glad for at vi holdte vores duer hjemme.
Den kommende weekend ligner også en weekend med meget ustadigt og besværligt vejr - og vi har med løslader, sektion 63 og vognmand været i telefonisk kontakt op til flere gange dagligt. 
Målet er at vi kan afholde en så god kapflyvning som muligt. Vi vil have alle duer godt i gang!
 
Derfor er planen - at vi pakker duerne i sektion 54 og 63 søndag 23/5 efter normalt tidsskema - og afholder flyvningen mandag den 24/5.
 
Mandag ser ud til at blive den bedste dag til kapflyvning - hverken før eller efter - derfor er det vores håb at vejret arter sig som vejrudsigter siger.

Vi håber at vi har alles forståelse - vi kan kun beklage at det er så bøvlet at komme ordentligt i gang med sæsonen.
Vi tager disse beslutninger efter bedste overbevisning og for duernes tarv

 -------------------------------------------------------------------------------------------------

Uge 19

Kære venner.
Vi er desværre nødt til at aflyse weekendens flyvninger fra Vamdrup
Vejret er for dårligt nord for Århus i morgen lørdag.
Mange andre sektioner syd for os vil sikkert arrangere deres kapflyvninger, men her i nord ligger der et saftigt lavtryk over Læsø som "lukker" Nordjylland ned for kapflyvning.
Det er meget uheldigt at vi ikke kan få vores duer afsted i denne weekend når DDB's første flyvninger allerede bliver i næste weekend, men vi opfordrer på det kraftigste alle til at udnytte mulighederne først i den kommende uge til at få duerne på vingerne. 
Mange tak for jeres forståelse.

Vi håber at vi kan få en rigtig flot weekend i uge 20, så vi kan komme godt videre med vores sæson.
 

 -------------------------------------------------------------------------------------------------

Uge 18 2021

Velkommen til en ny sæson. Jeg forventer at starte slip kl.10,00. Vejeret skulle ikke volde besvær for duerne,
Det eneste problem er vel tempreturen er lidt lav jeg vil helst have 10 grader, men duerne er trænet med lave temp. i år.
Sektion 54's 95 slippes først derefter sek.63's 95 og 54's 96 og til sidst 63's 96. Det forventes at være 20 min. mellem slippene.

mvh.Peter Liljendal

 -------------------------------------------------------------------------------------------------

© www.sektion63.dk